Παρασκευή 18 Απριλίου 2008

Έλεος πια! Σε τι κόσμο ζούμε θεέ μου!!!!!

Έχω θυμώσει απίστευτα πολύ όμως!!!!!
Άκουσα πριν από λίγο μια είδηση για ένα ζευγάρι, Ελλήνων, που εξέδιδε την κόρη του από 11 χρόνων, και σήμερα το κορίτσι είναι 16! Οι "πελάτες" τους δε, ήταν άτομα του στενού τους κύκλου...περί τα 8 άτομα έχουν ήδη συλληφθεί και ανακρίνονται!
Δεν μπορώ να καταλάβω πόσο ανώμαλοι ήταν αυτοί οι άνθρωποι-τέρατα, οι οποιοι προφανώς είχαν και τις δικές τους οικογένειες! Και φαντάζεστε τι ανθρώπους θα βγάλουν και αυτοί στην κοινωνία! Το ζευγάρι από την άλλη! Γιατί γονείς δεν μπορείς να τους πεις! Φέρνουν στον κόσμο ένα παιδί για ποιο λόγο? Την στιγμή που άλλοι άνθρωποι παιδεύονται χρόνια για να γεννήσουν ένα παιδί, με οποιοδήποτε τρόπο και οποιοδήποτε κόστος, οικονομικό και ψυχικό, άλλοι, που τους χαρίζεται απλόχερα αυτό το δώρο ζωής, το καταστρέφουν!
Τι να πούμε για την ζωή αυτού του παιδιού, στα τόσα χρόνια που έζησε όσα έζησε αλλά και το βάρος που θα κουβαλάει για την υπόλοιπη ζωή του!
Και αυτό που με θυμώνει ακόμη περισσότερο, είναι οτι αυτή ΔΕΝ είναι μια μεμονωμένη περίπτωση! Αυτή είναι η κοινωνία μέσα στην οποία ζούμε! Αυτοί είναι οι άνθρωποι που συναντούμε καθημερινά, στον δρόμο, στις δουλειές τους! Πολλές φορές μπορεί να ξέρουμε και τι κάνουν και απλά γυρνάμε την πλάτη, κλείνουμε τα μάτια και συνεχίζουμε να ζούμε στον μικρόκοσμο μας! Αυτή η κοινωνία είναι δημιούργημα όλων! Και σε αυτή την κοινωνία θα βρεθούν άυριο μεθαύριο τα δικά μας παιδιά!
Το χειρότερο όλων, είναι ότι ατο άκουσμα μιας τέτοιας είδησης απλά κουνάμε λίγο το κεφάλι και το αντιμετωπίζουμε σαν μια ακόμη περίπτωση, σαν έναν αριθμό. Άλλο ένα παιδί ανάμεσα στα τόσα που κακοποιούνται καθημερινά, ψυχικά, σωματικά, σεξουαλικά. Ας προσπαθήσουμε να βάλουμε για λίγο τον εαυτό μας στην θέση αυτού του παιδιού, άντρες και γυναίκες, και αν δεν μας πιάσει αηδία τότε μας αξίζει αυτή η κοινωνία και αυτή η ζωή!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Green Blogs - Blog Catalog Blog Directory

Search machine

Google